♥OTAKU NO NICHIJOU - M E G A N E -♥ ☆ MEGANE ☆: Banyak masalah oh ! Bikin spoil mood aku .

Monday, 2 April 2012

Banyak masalah oh ! Bikin spoil mood aku .




( jawab salamku , okeylah kali nih tak paksa , tapi korang tanggung sendirilah akibatnya ya )
Heyyyyyoooo korang ! Heehe , mat malam . Korang dah dinner ? Ape lauk korang ? #gurau je jangan marah Aikss, lari dari tajuk entri aku dahh ! Okey , seriously aku memang takde mood nak wat entri .. antara sebabnya ialah......jeng jengjeng !!!!!!!!!!!



LINE INTERNET LEMBAT MACAM SIPUT.


Bukannya aku mau mengeluhlah , tapi kali nie aku terlepass peluang nak join segmen Abang Apit , haishh , dahlah doodle yang Abang Apit wat tuh comey lotey ... melepas aku , dah nasib badan , antam sajalah . Tapi masalah ni menimbulkan masalah yang banyak , example : #chewaahh speaking Londonlah kalau aku view macam Facebook tuh , Masya Allah , lambatnya ,,, itu okey lagi , kalau view blog yang ada picture tak dapat tengok .


Itu pon masih lagi okey , kadang-kadang dah 10 minit aku tunggu , pastu keluar " This webpage was interrupted,please reload this page later " , fuh ni memang mencabar keimanan aku gak , namun hatiku kata SABAR , SABAR , SABAR .



Okeylah , sampai sini jek entri ni , esok lusa aku sambung dangan story yang lebih gempak dan mendebarkan hati #kononnyalah sekali tengok baik buang parit je lah . hehe



Nota oren : Aku rasa hari ni korang ada dapat satu quality(nilai murnilah lebih kurang) iaitu SABAR.





2 comments:

  1. sabar~ pon same tgah hadapi huhu...

    ReplyDelete
  2. ha'ah sabar sjelah kan , separuh daripada iman :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ,,,
Terima Kasih kerana sudi membaca entri saya yang tidak seberapa ini ,,, Arigato gozaimasu~

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen