♥OTAKU NO NICHIJOU - M E G A N E -♥ ☆ MEGANE ☆: July 2012

Monday, 30 July 2012

Aku menyesal percaya dia selama nie !





Hehe . Apa khabar blogger kat luar sana..
Rindu betul aku kat korang semua juga blog aku nie .


Okey. Hari nie aku nak kongsi pengalaman sedih aku kat korang.
Aku pon tak pasti pengalaman nie sedih bagi korang ataupun tak.

Ni citer hari Jumaat minggu lalu ...


Time hari Jumaat tuh , aku jawab last paper exam KKQ .
Pastu time rehat , aku ngan kawan-kawan aku pi bengkel nak bantu cikgu kitorang #kami pi bengkel 8 orang 
Tengah menunggu cikgu , kawan aku si Ros citer kat aku yang kawan aku si ********* nie umpat aku time aku dok ujian KKQ .


Aku tanyalah
 " Apa yang dia umpat aku time bulan Puasa gini ? " 
Ros pun cakaplah 
" Dia kata 'aku bencilah si Iswilma masuk asrama nie , dahlah malas study , rambut dia tuh , ishhh ! Aku bencilah ! " 

Time tue lah , aku rasa hati aku nie berkecai berderai-derai macam kaca yang jatuh terhempas. Aku tak sangka , selama nie aku anggap dia adalah kawan aku yang baik ,
rupanya...
Dia hina aku , dia fitnah aku malas study .
Ya Allah ! Itukah namanya kawan ?
Aku menangis teruk . Asal je aku ingat balik , memang aku sedih , kecewa !


Korang yang kat luar sana , hati-hatilah nak pilih kawan .
Tak semuanya kawan yang baik di depan , baik juga di belakang .





Nota : Aku nak lupakan , lupuskan , padamkan nama dia dari ingatan aku . Dia dah takda makna lagi dalam hidup aku .

Saturday, 21 July 2012

Dah lama tak update blog !




Heyyy !!!!
Fufufu ..... I'm coming home , coming home ...


Haha ! Rindu gila aku sama blog aku yang kiut nie .
Aku agak adalah sebulan lebih tak update , ntah2 sudah ada spider web sudah merayap-rayap .
Hurm ... ni lah susahnya . Memang aku tak dapat update selalu !


Sebab .......


Aku sekarang ni tinggal kat asrama sekolah dah..... Dari awal bulan Julai lagi .... dah tahu macam tu , memang dapat agak lah kan aku tak dapat update selalu blog aku nie ?? ^^'
It's okelah , cincai-cincai saja . 
STOP TALKING ABOUT THIS.



Dan aku mau ucapkan " SELAMAT MENYAMBUT AIDIL FITRI BULAN RAMADHAN " kepada korang yang berada kat luar sana . Semoga korang dapat puasa full untuk tahun nie .



Nota : Hurm ,,, esok petang aku dah nak balik asrama ,,, sedihnya ,,, aku hanya dapat puasa sehari ngan family aku kat sini ... Redha ajelah .....

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN !
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen