♥OTAKU NO NICHIJOU - M E G A N E -♥ ☆ MEGANE ☆: Teingin nak ade handphone sendiri :)

Sunday, 11 March 2012

Teingin nak ade handphone sendiri :)



Heyyo korang semua ! Korang pe kabor ?
Harap-harap korang sihat lah yaa ! 

Ce tengok kat title entri aku tuh ? Pelik kan ?? Ya lah , zaman sekarang ni serba canggih , semua orang de handphone, tak kiralah yang budak kecik mahupun budak besar , memang ade handphone . KAN ?

Seyesly ! Aku memang takde handphone ! ( huahahaha ! jom gelak kuat-kuat ! ) Kalau aku cakap aku takde handphone, mesti kawan aku tak percaye punya . Isk isk isk ,  teruknya .. sebenarnya dah habes Darjah 6 tuh pon aku dah boleh beli handphone  menggunakan duit aku sendiri , ( sorry ya ! bukan duit mak bapak aku . )
guna duit yang aku terima sempena aku dapat keputusan UPSR 5 A. ( aku kumpul semuanya ade enam ratus ).

Tapi , aku taknak lah guna duit aku ke arah benda2 macam tuh , semua duit tuh aku jeruk kat BANK SIMPANAN NASIONAL. Aku cume guna dua ratuss jek beli seragam sekolah . Hik hik hik ! 

Nak tau handphone macam mana aku kenenkan sangat nii ??
Ni hahhhh ~

TADAA !

Image Detail

NOKIA C3

Aku pon tak taulah nape aku kenen sangat ngan handphone yang keyboard dia ne cenonet-cenonet , nak kiut-miut gituu ~ Macam empunya blog nie , hik hik !

Kayylah , sorry le taip berjela-jela sampai muak korang nak baca... 

I'm Sorry !!

TATA KORANG SEMUA !!

2 comments:

  1. Hehehe..ni la hp saya sekarang..jgn jelez..

    ReplyDelete
  2. Muhammad Amierrul , eeei , jeles aq :p

    ReplyDelete

Assalamualaikum ,,,
Terima Kasih kerana sudi membaca entri saya yang tidak seberapa ini ,,, Arigato gozaimasu~

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen