♥OTAKU NO NICHIJOU - M E G A N E -♥ ☆ MEGANE ☆: Tambah Follower Sampai Pening ~ By Miss Yaya

Tuesday, 6 March 2012

Tambah Follower Sampai Pening ~ By Miss Yaya



KLIK KAT SINI KALAU NAK JOIN SEKALI !!!!

Err ... nak cakap ape ahrr ?? Hah ,, aku nie kan masih dikira newbie dalam dunia 
ber-blog ni ,, soo ,,, aku memang nak ade follower yang banyak gak , hihihi !
(bunyi macam tamak jek kan ? )

Syarat-syarat kalau nak join segmen ni :

1. Follow blog Cik Yaya dan Like Fanpage Cik Yaya.
2.Tampal banner di atas tuh kat entri beserta link segmen ni.
3.Buat satu entri bertajuk " Tambah Follower Sampai Pening ".
4.Ni paling penting ! Korang komen kat blog Cik Yaya beserta link
entri korang.

Senang kan ??

TATA ~~

22 comments:

  1. walaikumsalam . Terima kasih join .

    Ni list peserta , Selamat berblogwalking sampai pening .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segment..cute blog!!

    http://dotscomel.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  3. hey..dr segment yg sama..sy freshie gak..hihihi..done follow u..

    http://manusiahitamputih.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  4. hai awk..singgah dari segmen same

    http://langkahlinda.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  5. singgah & tambah follower blog ni ;)

    ReplyDelete
  6. hi! dtg dari segmen sama. :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  7. hai dik...selamat belajar,
    dah follow sini ek..
    jom dtg blog akak pulak..

    ReplyDelete
  8. hi! pka dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    foLLow sini ye..

    ReplyDelete
  10. Ohayo gozaimasu~!
    http://kidichi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  11. bw sn dr segmen yang sama=)
    http://saranghaesolehah.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  12. http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    do visit me n follow k

    ReplyDelete
  13. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  14. singgah dan follow dtg dari segmen yg sama http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  15. follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  16. SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

    INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  18. Shiema singgah sini. jom la singgah blog shiema pula (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  19. follow dr segmen yg sama

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  20. [ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
    1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

    2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

    3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

    ..................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    ..................................

    jemput2 singgah teratak sFaqir 'ilmu

    ReplyDelete

Assalamualaikum ,,,
Terima Kasih kerana sudi membaca entri saya yang tidak seberapa ini ,,, Arigato gozaimasu~

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen