♥OTAKU NO NICHIJOU - M E G A N E -♥ ☆ MEGANE ☆: Kelebihan Para Blogger Ini

Monday, 28 May 2012

Kelebihan Para Blogger Ini




Heyyo jujs ! Midnight !
Hehe ... lama tak update #padahal baru sehari dua tak update. Rindu plak aku ngan blog aku yang come lote ni.
Alololoo !


Ehem ! Ehem !
Malam nie , #ops ! tengah malam.  Aku nak review beberapa blog yang aku jamin 100% korang kenal punya .
Aku naak citer sket jer lah . Nak bagi pandangan aku tentang kehebatan para Blogger ni yang sememangnya superb fantastic !




1. Lyssa Faizureen

Blog Akak Lyssa nie memang blog yang paling aku gemar since pandang pertama . Seyes !  Di sinilah aku dapat belajar segala tips blog , tuto  dan whatever . dan sekarang hasilnya blog aku memang aku cukup puas hati berkat tutorial Akak Lyssa ! Arigatou gozaimasu Lyssa-sama !


2. Ben Ashaari

Okey ! Blog Abang Ben ni pon salah satu site yang aku selalu kunjungi sebab semua entri-entri dia memang best ! Walaupun isinya simple tapi padat dengan nasihat . Lebih-lebih lagi kalau Abang Ben ada wat entri pasal anaknya , Qhaliff ! Eii ,,, comell sangat !


3. FizGraphic Dot Com

Hehe , mesti korang kenal ngan Abang Apit yang sememangnya terer dalam bab-bab komputer dan yang best Adobe Photoshop ngan lukisan doodle. Blog Abang Apit ni memang best arr . Di sinilah tempat first sekali aku tau tentang Adobe Photoshop . Dulu aku nie buta dalam bendalah tuh# AP . Tapi lepas blaja kat site Abang Apit , Syukur Alhamdulillah ... dapat gak blaja dan tau . Dan banyak freebies yang come lote .


4. Wan Hazel

Kenal tak ngan Abang Wan nie ??? Kalau kenal , EXCELLENT ! Kalau tak itu hal korang . Ehem! Bagi aku , blog Abang Wan nie sangat ceria . Warna reddish plus pinkish#sikit lah . Kat sini adalah tempat di mana aku tau nak lukis doodle guna Paint Tool SAI dan i'm fallin' luv with SAI . >.< Dan paling awesome , Abang Wan selalu bagi link nak download portable application contoh AP . Syok weh ! Aja-Aja Abang Wan !


5. IMA Sahaja

Sape kenal Akak Ima yang lawa ni angkat kening sket ^^  . Hehe ,, blog ni pon aku suka sebab ade tutorial pakai tudung bawal , shawl , pashmina dan seangkatan dengannya . Dah lah wajah Akak Ima tuh lawa , ditambah lagi dengan stail bertudung yang kian popular sekarang , memang cayalah Akak Ima ! By the way ,muka Akak Ima ni sangat flawless lah .. Akak Ima pakai produk apa ya ?? =^.^=



Okey guys ! Sekian saja review aku pada midnight nie . Nanti esok lusa , tulat , kulat dan whatever ,, kalau aku jumpa lagi ngan blog yang memang popular ngan best tuh , aku review lagi okey .
Tata ~ Tata ~



Notes : Soo sorrylah derr , aku tak sediakan link sekali . Perjalanan Internet aku nie ada something wrong .. Sorry eh ?? ^^

4 comments:

  1. owh..akak suka Fatin Liyana n Yuyu:)

    ReplyDelete
  2. owh .. ape link diaorang kak ?? mana tau best , nak review blog diorang gak

    ReplyDelete
  3. follow sini,,, follow balik,,, nk tmbh kawan..hehe

    ReplyDelete
  4. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarik

    ReplyDelete

Assalamualaikum ,,,
Terima Kasih kerana sudi membaca entri saya yang tidak seberapa ini ,,, Arigato gozaimasu~

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen